Bedrijfsprofiel

Schaalgrootte

Met een personeelsbestand van ca. 100 vaste medewerkers is de Jager Totaal B.V. een middelgrote onderneming met totaal oplossingen en ondersteunende activiteiten voor de bouw & onderhoudsmarkt. De laatste decennia zijn we uitgegroeid tot een eigentijds bouw & onderhoudsbedrijf en timmeren we hard aan de weg om onze relaties optimaal te bedienen.

Allround vakdisciplines

U kunt bij ons terecht voor bouwkundige aanpassingen en voorzieningen of een onderhoudsbeurt van schilderwerk. Ook grootschalige verbouwingen, interieurafbouw, projectstoffering en renovatie-opdrachten passen in het profiel van de Jager Totaal B.V.

Werkgebied

Door onze centrale vestigingsplaats zijn we in staat u te bedienen in een groot deel van het land, medewerkers van de Jager Totaal B.V. zijn dagelijks actief in de gehele Randstad, Flevoland, Midden-Nederland en Brabant.

Inzetbaarheid

Met een compleet programma aan activiteiten, werkt de Jager Totaal B.V. voor een brede groep van opdrachtgevers in de zakelijke en particuliere markt en verzorgen we dagelijks werkzaamheden aan een groot scala van vastgoed objecten.

Vaklieden

Onze vaklieden zijn professionele medewerkers, getraind en geschoold om optimale prestaties te leveren en gespecialiseerd in onder meer de vakdisciplines: onderhoud – schilderwerken, restauratieve en decoratieve schilderwerken, bouwkundig onderhoud, verbouw en renovaties, interieurafbouw en stofferingen.

Een volwaardige totaalpartner in bouw en onderhoud

Het aanbod in vakdisciplines samen met aanvullende service-elementen als; bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, bouwkundige inspecties en rapportages, kleuradvisering en meerjaren- onderhoudsbegrotingen, maken de Jager Totaal B.V. een volwaardige partner voor de vastgoed – onderhoudsmarkt.

Certificering

De Jager Totaal B.V. heeft een uitgebreid intern kwaliteitsysteem. Dit beheer-systeem wordt ondersteund door het ISO 9001-model en is vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Dit betekent dat alle werk- en productieprocessen vastgelegd zijn en volgens een strikte wijze worden gecontroleerd. Het systeem is ingericht om een continue vooruitgang te ondersteunen. Tevens zijn wij VCA** gecertificeerd.