Historie

Het begin

In de jaren dertig van de vorige eeuw zet de heer D.J. de Jager de eerste stap met de oprichting van De Jager Schildersbedrijf B.V. Het bedrijf bouwt al snel een goede naamsbekendheid op bij de vele particuliere opdrachtgevers in de stad en provincie Utrecht.

Als de heer D.J. de Jager het schildersbedrijf overdraagt aan zijn zoon, groeit het uit tot een allround bouwonderneming met een zeer brede klantenkring van onder andere woningcorporaties, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders, gemeenten en rijksoverheid. Stevig ondernemerschap en een vooruitziende blik, leiden in de jaren`70 tot de overname van aannemersbedrijf Van Schaik B.V. Nu voorzien van kennis en kunde om het groeiende klantenbestand optimaal te kunnen bedienen, ontstaat er een intensieve samenwerking met een brede visie op bouw & onderhoud van vastgoed.

Derde generatie

Sinds 1995 word het bedrijf geleid door de derde generatie, Dhr. J.D.A. de Jager. De oorspronkelijke twee bedrijven zijn aan het begin van dit millennium samengevoegd tot één krachtige organisatie. Met een focus gericht op de toekomst en een brede marktgerichte oriëntatie is de Jager Totaal B.V. uitgegroeid tot een slagvaardige en efficiënte organisatie met een totaalpakket op het gebied van bouw en onderhoud.

De Jager Totaal B.V. is uitgegroeid tot een allround bouwonderneming met een zeer brede klantenkring