Service in zorg 24/7

Service- en Calamiteitendienst

Met onze 24 uur service – calamiteitendienst bent u verzekerd van een snelle respons om de eerste nood te verhelpen, de optimale service om bij ernstige calamiteiten snel de nodige voorzieningen te treffen. Hierdoor zijn we in staat om grote vervolgschade te beperken en eventuele ingebruikname te kunnen waarborgen.

Mutaties

Om te voorkomen dat huurwoningen langer leeg staan dan nodig hebben wij een vaste ploeg ervaren medewerkers klaar staan. Het opnemen, uitbrengen van de offerte en uitvoering kan elkaar direct opvolgen. De werkzaamheden zoals het strippen van de woning, eventueel asbest verwijderen, schilderen, stofferen en aanbrengen van nieuw sanitair en/of een nieuwe keuken worden door onze eigen specialisten uitgevoerd.

Advisering in ontwerp en tekenwerk

Niet alleen in het uitvoeringstraject maar juist in een eerder stadium, bij het ontwerp en de engineering kan veel geld bespaard worden. Naast advies over ontwerp, techniek, bouwfysica, kleur en materiaalkeuze gaan we graag een stapje verder, zo verzorgen we zogenaamde “artist impressions”, bouwkundig tekenwerk, kleuradvisering, detail tekenwerk, kortom een volwaardige dienstverlening welke van een totaal aanbieder verwacht mag worden.

Onderhoudsscenario`s

U heeft bezit, u moet onderhoudsbudgetten begroten, strategische beslissingen nemen, kortom u heeft behoefte aan overzicht en wilt weten waar u aan toe bent. Met ervaring en kennis op gebied van vastgoedonderhoud kunnen wij u hier uitstekend bij assisteren of indien gewenst alles uit handen nemen. Wij verzorgen opnames en inspecties en vertalen dit naar onderhoudsscenario`s gekoppeld aan een inzichtelijke meerjaren begroting.