Het interactieve medium voor kinderen met verhalen geschreven door kinderen

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud.

Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Op het interactieve platform is al deze content terug te vinden en hebben kinderen de gelegenheid om zelf content aan te leveren. Zij bepalen deels hoe de komende editie van het magazine eruit komt te zien en leveren hier materiaal voor aan.

Puk, Spike, dr. Albert, Kootsj, Igor en Gummie staan op Surfkids voor hen klaar om met ze over het platform te ‘surfen’. Naast de content uit het magazine zorgen zij er samen voor dat kinderen op de website ook nieuwe dingen lezen en leren. Iedereen heeft zijn eigen onderwerpen en specialiteiten.

Gezamenlijk maken ze ook de gekste avonturen mee! Soms maken ze zelf een uitstapje naar het magazine en vinden de kinderen ze terug in een leuke strip of verhaal. Samen met de kinderen willen wij Surfkids laten uitgroeien tot het leukste en meest interessante entertainmentplatform voor kinderen.

Surfkids moet niet alleen een stuk ontspanning en plezier bieden, maar ook informatief en interessant zijn.

Dit willen wij bereiken door kinderen bij het product te betrekken en mee te laten werken en daarnaast ook zelf met vernieuwende en interessante content te komen. Het concept draait volledig om kinderen en wij willen het beste kanaal voor kinderen worden. Dit gaan wij bereiken door samen met kinderen de inhoud van onze media te bepalen en vorm te geven!

Meer infromatie vindt u op: https://www.surfkids.nl/zakelijk/